Comments

6 comments

 • Avatar
  Monica chang

  Vi har problemer med at få dansk tale til at virke. Vi har ikke problemer når vi selv optager lyden, men programmet Acapela stemmer som kan købes i MyTalk Mobile virker ikke når viændrer til dansk i opsætningen. Stemme "prøver" at udtale på dansk men det bliver en blanding af engelsk/dansk og det lyder rigtig dårligt. Vi har prøvet alt og hælder til at det er selve programmet som ikke virker ordentligt

  KB

  0
  Comment actions Permalink
 • Avatar
  Ida Juul Hansen
  Har købt den danske stemme. Men den virker kun i tekstfeltet. Dvs hvis man skriver alt det man ønsker læst op i tekstfeltet (hvilket er uhensigtsmæssigt), så bliver det læst op på dansk. Men hvis man skriver en sætning i "tekst til tale" bliver det læst op med en engelsk stemme og er ganske uforståeligt
  0
  Comment actions Permalink
 • Avatar
  Mytalk Support

  Kan du så en skærmprint af, hvad du kalder tekst, tale, så jeg kan se. Den måde vores software er designet til er at læse teksten i tekstboksen på det valgte sprog, medmindre du har en lydfil knyttet til cellen.

  0
  Comment actions Permalink
 • Avatar
  Mytalk Support

  Pardon my google Danish.  Undskyld min Google dansk

  0
  Comment actions Permalink
 • Avatar
  Mfr-kultur

  Jeg har været med i et pilotprojekt i Aalborg Kommune, med brugen af MyTalk Tools i skolemiljøet for børn med sproglige vanskeligheder, som jeg vil betegne som at være en succes. Vi har endnu ikke haft brug for at købe Acapela stemmerne, men har selv indtalt alt brug af Stemme/Voice på iPad'en. Acapela vil helt sikkert blive en ekstra funktionalitet i programmet, men selv syntes jeg at det er dets mange andre gode opsætnings muligheder der gør det til det helt rigtige produkt, til det behov vi har haft.

  0
  Comment actions Permalink
 • Avatar
  Mytalk Support

  Det synes vi har en forvirrende situation for vores internationale kunder. Den gratis version og den betalte Mobile version kommer med en uden omkostninger tekst-til-tale indstilling. Men denne mulighed virker kun på engelsk. Nogle af vores internatiuonal kunder har købt en Acapela stemme på deres eget sprog og fortsætte med at bruge tekst-til-tale-indstilling i MyTalkTools Mobile (Forfatter / Rediger / Lyd / Tekst-til-tale)

  De forventer, at lydudgangen at være i deres modersmål, da de købte en Acapela stemme. Det vil ikke ske. Denne funktion er beregnet til Lite og Base brugere i USA Din Acapela stemme vil læse den tekst, du har indtastet i tekstfeltet.

   

  It seems we have a confusing situation for our international clients.  The free version and the paid Mobile version comes with a no cost text-to-speech option.  But this option only works in English.  Some of our internatiuonal clients have purchased an Acapela voice in their language and continue to use the text-to-speech option in MyTalkTools Mobile  (Author/Edit/Sound/Text-To-Speech)

  They expect the audio output to be in their native language since they purchased an Acapela voice.  This WILL NOT happen.  That function is intended for Lite and Base users in the U.S. Your Acapela voice will read the text that you have entered into the text field.

  0
  Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk